top of page

Plimbări plăcute în lesă moale

- Workshop aplicat pentru câini de talie medie și mare -

Rezolvăm împreună câte o problemă pe rând 

plimbare.jpg

În 22 și 23 octombrie vă invit în cadrul workshop-ului să începem să rezolvăm împreună cea mai întâlnită problemă a părinților de blănoși.

Pentru plimbări liniștite, de acum înainte mereu, înscrie-te la acest workshop prin mesaj privat la pagina noastră sau pe whatsapp sau telefon 0786366923.

Ne poți contacta și dacă ai nevoie de mai multe informații. 

Fiind o situație complexă care trebuie abordată din mai multe unghiuri mă gândeam că nu ne va ajunge doar o zi pentru rezolvare și ar fi bine să ne întâlnim cel puțin două zile la rând, sâmbătă și duminică.

 

Îți garantez că vor fi cele mai bine investite două zile, investiție din timpul tău pentru a rezolva, prin acțiune, pe viitor, o problemă care altfel, poate dura ani întregi. 

 

Nu trebuie să mai aștepți luni de zile să "îi treacă", să se maturizeze, să "își dea seama care e faza". Nu mai sta cu mâinile în sân și nu mai aștepta să se rezolve de la sine.

ezgif-2-f7bf069f67.gif

#PuneOsulLaTreabă

Voi fi alături de tine în cele două zile, pentru a găsi cele mai bune soluții care să funcționeze cu adevărat pentru voi, pentru tine și prietenul tău blănos, pe termen mediu și lung.

Soluții personalizate, căci vom alege pe cele ce le simți mai aproape de tine și pe cele care îți vor fi mai ușor de aplicat din toate pe care le voi prezenta în cele două zile petrecute împreună. 

Mulțumită miilor de câini și stăpâni care au trecut prin mâinile mele în acești 20 de ani de experiență în dog coaching, am realizat că în realitate, vorbind pragmatic, rezultatele nu vor fi mulțumitoare pentru clienții mei dacă ceea ce predau și susțin - tehnici, exerciții, atitudini - nu se potrivesc cu adevărat la ceea ce omul e dispus să facă pe mai departe.

 

Știm cu toții că internetul este mega plin de informații utile, bune, constructive, adevărate chiar, dar ar fi bine să fie filtrate și să ți se potrivească. 

 

Din acest motiv sunt aici.

Să îți prezint toate chestiile tehnice care să te ajute să îți alegi ceea ce ți se potrivește real, și bineînțeles, să observ ce faci, să te corectez dacă trebuie, să te ajut și să ai cui să te adresezi și pe viitor dacă ceva nu funcționează.

 

Asta ne lipsește defapt când ne apucăm de o treabă, cineva să ne tragă de mânecă și să ne îndrume.

 

Îți confirm real, datorită expertizei și experienței că am ochi să văd situația și să îți fac o recomandare pentru a ajunge la rezultatul dorit: cu ce să continui, ce să îmbunătățești sau ce să oprești din ceea ce faci, să schimbi pentru a obține rezultatul dorit.

 

Cum va funcționa cursul și workshop-ul - te întrebi.

 

Recunosc că e un proiect amplu, e un mix nou pentru mine, un fel de.. mastermind. 

 

Până acum am avut seminarii, workshop-uri cu rezultate super bune în schimbarea mentalității în domeniul educației în România.

 

Am avut trei seminarii la Cluj, două la Timișoara, unul la Oradea, unul la Satu Mare, plus, trei cursuri complexe pe spațiul on-line.

 

Ca să pot să ajung la mai multă lume să ajut, aș vrea să îmbin cu ajutorul vostru acest mod on-line cu prezența fizică. 

 

Cei care pot ajunge concret sunt bine primiți, vom face toată materia care o propun în acest workshop în vreme cei care sunt pe on-line pot urmări tot ce facem, transmis live pe grupul de Facebook plătit Dog Trainer PRO 1.1.

Vom face tot posibilul să vedeți, să înțelegeți ce se întâmplă, ce facem, ce vă propunem vouă, oamenilor care nu pot să ajungă în persoană, și sigur vă veți da seama că totuși, nu sunteți singuri și vă puteți regăsi în problemele celor care sunt pe locație, și mai ales că vă puteți identifica și puteți rezolva prin ceea ce propun eu participanților fizic aici.

 

Din oficiu, pot să vă zic că acest grup de Facebook conține zece video-uri școală (plus două bonusuri video) dedicate mersului în lesă moale. Filmări cu câini aflați la noi în dresaj care încă nu știau să meargă în lesă și care învață prin diferite tehnici și metode care le propun.

Niciodată nu am prezentat clipuri cu câini gata pregătiți căci nu am fi avut ce învăța de la ei ci am mers pe prezentarea realității și apoi rezultatele obținute în urma aplicării unor tehnici propuse de mine.

Long story short : Vino la workshop-ul fizic pentru două zile (sâmbătă și duminică - 22 & 23 octombrie), plătești 250 RON sau vino on-line pe grupul dedicat plimbării în lesă (cu tot cu live-uri și suport care rămâne și pe viitor) și vei plăti 100 RON pentru înscrierea pe grup și vei avea parte și de cele zece video-uri educaționale precum și live-uri.

 

Ce primești de banii ăștia? 

Orice vei alege, va fi bine:

 

✅ vei înțelege diferența dintre mers la pas și plimbare, și care sunt beneficiile unei plimbări liniștite

 

✅ vom dezbate și alege cel mai bun echipament de folosit la plimbare pentru a o face mai plăcută

 

✅ îți voi prezenta cele "4 viteze", ca la mașină, pe care să le folosești cu succes : patru abordări diferite pe care să le știi la plimbare

 

✅ discutăm și aplicăm prin jocuri interactive, importanța marker-ului verbal în formarea și fixarea anumitor componente dorite

 

✅ discutăm și aplicăm ce înseamnă "pescuirea comportamentului"

 

✅ discutăm și aplicăm un model de plimbare care funcționează în orice condiții 

 

✅ discutăm despre desensibilizare și contracondiționare și cum se aplică aceste protocoale în viața de zi cu zi, inclusiv la plimbare 

 

✅ facem patru jocuri constructive pentru atenție și focusare. 

 

✅ discuții libere și întrebări despre ce te frământă

 

✅ duminică facem un mini party de absolvire a workshop-ului

 

Toate activitățile vor avea loc la noi, la sediul Dog Camp - Bucovăț iar activitățile on-line, inclusiv transmisiile live vor fi doar pe grupul plătit Dog Trainer PRO 1.1, unde vom ține legătura și vei avea parte de suportul meu și pe viitor, după încheierea evenimentului. 

 

Acolo veți posta, spre analiză, video-uri cu ceea ce exersați acasă. 

 

Acolo vă voi răspunde la întrebările viitoare și ne vom întâlni live, săptămânal, timp de o lună, că să discutăm despre progresele făcute și despre eventualele întrebări care mai apar pe parcurs. 

 

Cu toții simțim că viața noastră e un mix între fizic și on-line și tocmai de aceea am hotărât prin acest program hibrid să pot ajuta cât mai mulți #cățelari să depășească această mare problemă a plimbării în lesă moale. 

 

ÎNSCRIE-TE ACUM la workshop, maxim 10 locuri fizic și 20 on-line pentru că doresc să mă dedic fiecăruia în parte!

 

Plata se poate face prin transfer bancar în contul firmei Dog Camp Romania SRL : ​RO24BTRLRONCRT0568196901​

sau personal, in avans, spre rezervarea locului. 

 

#PunemOsulLaTreabă #PowerTogether #cățelari 

 

Nu mai sta cu mâinile-n sân! Pune-le la treabă :) Îți arăt eu cum. 

 

ÎNSCRIE-TE și rezolvă această problemă o dată pentru totdeauna! 

bottom of page