top of page

Mersul în lesă moale,
fără să te tragă la plimbarea zilnică

- mini curs interactiv -

Hello, hello prietene #cățelar

vreau să te anunț că am elaborat pentru tine, un plan de acțiune concret. 

Scopul meu este să te ajut să rezolvi una dintre problemele întâlnite cel mai des, care pune în dificultate peste 90% dintre cei care au în familie un blănos.

 

Îmi doresc să te îndrum ca să ajungi să te poți bucura de compania lui în orice moment, chiar și la plimbare

 

De foarte multe ori poate nu reușești asta și o activitate care ar fi trebuit să fie plăcută se transformă într-o adevărată corvoadă. 

 

De aceea am creat un mini curs nișat exact pe problema asta, problemă destul de complexă de fapt, din multe puncte de vedere. 

 

Apasă aici pentru înscriere!

 

Strategia pe care o propun a funcționat deja în alte sute de situații pe care le-am întâlnit în cei peste douăzeci de ani de activitate în domeniul dresajului și educației blănoșilor in colaborare cu oamenii lor

 

Va funcționa și-n cazul tău dacă aplici tehnicile propuse de mine. 

Da‼ educația ta e importantă și chiar dacă nu crezi că te pot ajuta așa, de la distanță, te asigur de toată disponibilitatea mea de a fi alături de tine prin feedback-ul oferit rapid și personalizat în cadrul acestui curs.

 

Am ochiul format și vreau să te asigur căci, chiar și fără a fi neapărat fizic alături de tine, văd și în filmare exact ce faci, dar mai ales cum faci și unde se impune să găsesc soluții pentru rezolvarea problemelor tale.

 

Apasă aici pentru înscriere!

 

Funcționează! 

Am observat asta cu ocazia multor ședințe on-line unu - la - unu, cu oameni diferiți; precum și cu ocazia webinariilor susținute, dar și a seminariilor și workshop-urilor naționale dedicate educației blănoșilor și a oamenilor lor. 

 

✅Timp de trei săptămâni, vom fi împreună pe un grup privat de Facebook, unde vei primi o serie de 8+1bonus, filme școală unde îți voi arăta pas cu pas tehnici și strategii ușor aplicabile. 

 

✅În plus, îți voi da 9 misiuni: jocuri, câte trei pe săptămână pe parcursul cursului. 

Acțiunile sunt ușoare, distractive și constructive. Te vor ajuta să îți atingi obiectivul fiind un plus față de video-urile tehnice, baza acestui curs. 

 

Stai! Că nu ți livrez și doar atât! 

Tocmai din acest motiv cursul nostru e mai special față de marea majoritate a cursurilor on-line. 

 

✅Vei primi feedback direct și rapid după ce îmi filmezi cum faci și tu acasă jocurile respective, aplicând ceea ce am propus. Ce ai crezut? Că tu nu trebuie să te implici sau că nu trebuie să faci nimic concret? Ca să obții rezultate trebuie să te implici cu adevărat și să pui osul la treabă. Deci, dacă nu ești genul ăsta de persoană, atunci e clar că acest curs nu este pentru tine. 

 

Știu că internetul e plin de informații și chiar filmulețe educative care îți arată dar nimeni nu iți explică, dar, când e vorba despre cursul nostru, te poți baza pe mine să fiu alături de tine și să te îndrum personal către reușită - să fiu mentorul tău. 

 

Cum voi face asta în afară de feedback-ul aplicat pe ceea ce postezi ? 

 

Simplu și eficient !

✅Voi oferi un bonus prin faptul că voi susține trei LIVE - uri pe grupul creat pentru acest curs; câte un LIVE în fiecare săptămână și ne vom conecta în timp real unu-la-unu și vom analiza materialele propuse, jocurile, video-urile și bineînțeles că la sfârșit îți voi răspunde personal la întrebările pe care le ai pentru mine. 

Le adresezi în direct și tot în direct îți răspund. E foarte important asta și face diferența căci chiar contează că nu te las să te descurci singur ci mă implic alături de tine folosindu-mă de expertiza mea să te îndrum către succes. 

 

Apasă aici pentru înscriere!

 

Pornim înscrierile de astăzi, 1 decembrie și vor rămâne deschise până duminică, în 5.12 pentru că de luni, de Moș Nicolae, ne apucăm de treabă! și vom fi împreună pe grup timp de trei săptămâni până pe 23 decembrie. 

 

Ajunul Crăciunului te va găsi mai relaxat, mai încrezător în tine și în câinele tău - după absolvirea acestui curs. 

 

✅Vei putea în sfârșit să te bucuri de o plimbare plăcută alături de blănosul tău, fără să te transformi într-o sanie pe care el o trage cu forță după el, deși nu asta îți doreai.   

 

Cursul costă 250 de RON, dar, pentru cei care în urma trilogiei de LIVE-uri Game of bones, sunt înscriși pe grupul nou creat, cu același nume cât și pentru membrii grupului nostru mare facebook.com/groups/tuestidogtrainer

voi aplica o reducere de 50 de RON căci nu am cum să nu mă gândesc la voi, la cei peste 5000 de cățelari, suntem prieteni deja și acum în pragul sfârșitului de an vreau să vă ofer acest cadou. 

 

De asemenea, vreau să anunț că acest grup-suport plătit va rămâne activ și după încheierea cursului și vei putea avea acces pe viață la resursele pe care le voi posta acolo. 

 

Apasă aici pentru înscriere!

 

Bineînțeles că îți ofer de asemenea garanția 100% a returnării banilor dacă, în timp de 15 zile de la începerea cursului, consideri că nu e pentru tine, nu ți se potrivește sau pur și simplu, nu te ajută 

 

#PowerTogether #Cățelari

bottom of page