top of page

"You're King of your castle"

dar cu toate acestea, nu poți merge neînsoțit nici măcar la toaletă

 

Blănoșii noștri su​​nt ființe sociale, la fel ca noi

 

       Cu siguranță ai observat că blănoșilor le place să stea cu noi, lângă noi, să se bage în sufletul nostru... chiar și atunci când nu am avea neapărat nevoie de asta. De exemplu, când mergem la toaletă, apare în ușă, în prag și cu ochii ăia mari parcă întreabă "ce faci umanule, mă abandonezi?!? Vreau să stau cu tine, chiar și aici."

Personal cred că cel care a inventat cunoscuta expresie "locul unde până și împăratul merge singur" ori nu a avut niciodată un câine, ori știa că împăratul nu avea câine.

 

       Cumva devenim dependenți unii de alții și mai ales în perioada asta dificilă, de izolare, s-a observat că cei care au câini acasă pot trece mai ușor, mai relaxați peste ea, decât cei care nu au un companion alături de ei.

       Se știe din studii tehnice și științifice că blănosul reduce stressul, anxietatea și chiar și depresia la stăpâni. 

 

Dar ce te faci atunci când va trebui să te întorci fizic la muncă?

Sau atunci când, chiar dacă stai și lucrezi de acasă constați că nu ai timpul necesar să îi oferi o viață mai incitantă, mai distractivă câinelui tău?

       E ca și-n cuplurile blazate în care ei s-au resemnat că e bine și stau împreună, efectiv stau, locuiesc fără nici o provocare sau element incitant, e bine, e călduț, ne simțim bine, dar nu este bine de fapt. Faptul că locuiți împreună câteodată nu e de ajuns pentru ei, pentru căței. 

 

       Și ei au nevoie de stimulare fizică și mentală, de experiențe, de prieteni noi ca să poată să-și formeze personalitatea cât mai frumos și echilibrat pentru a deveni apoi, cel mai bun companion posibil.

 

        Locuitul împreună nu e suficient.

 

       Când ne vom întoarce fizic la muncă în birouri sau dacă va fi ca această situație să continuie și să lucrăm de acasă, câinele nostru nu trebuie să sufere și bineînțeles nici noi la rândul nostru.

 

       Lor le lipsește mai mult interacțiunea cu cei din specia lor, joaca, alergarea, urmăririle, socializarea.

 

       Cred că după perioada asta de pandemie vom fi foarte uzați psihologic și cu atât mai mult ei blănoșii.

De aceea ne-am hotărât să ne concentrăm eforturile logistice, organizaționale, tehnice și să lansăm din 1 Martie !!

 

un nou serviciu:

Dog Camp Daycare

 

un fel de "casă care nu este acasă".

 

Mai exact, un serviciu de demipensiune peste zi

 

câinele tău se poate juca, se poate distra și socializa iar tu să stai liniștit că îl lași sub supravegherea unui personal specializat și într-un mediu sigur unde va avea doar experiențe pozitive în tabără.

Detalii si tarife

Inscrie-te acum

​       Se zice că "un câine obosit e un câine fericit".

       Eu nu vreau decât să confirm acest lucru pe care l-am observat în ultimii 20 de ani, de când lucrez în domeniul educației și dresajului câinilor de companie.

 

       Aș adăuga un singur lucru: "un câine fericit egal un stăpân fericit".

        Noi, aici la Dog Camp, am organizat de ani de zile, în fiecare sâmbătă un fel de ziua porților deschise unde #cățelarii pot veni câteva ore chiar dacă nu au fost clienți direcți de ai noștri la dresaj sau în pensiune, dar cu atât mai mult cei care au interacționat cu noi prin diverse servicii oferite. Vizite pentru joacă și socializare câteva ore.

Rezultatele au fost extraordinare și oamenii au fost mulțumiți, ceea ce ne-a motivat să perfectăm pe idea de daycare. 

        Rezultate care includ îmbunătățiri vizibile, chiar și la frecvența redusă de o 

singură vizită/playdate pe săptămână.

        Am primit mesaje "ce cuminte a fost, a dormit neîntors" sau chiar "două zile nu am mai avut treabă cu el, nu mi-a mai ros nimic" și alte remarci care mi-au confirmat convingerea că acest lucru este perfect pentru bunăstarea cățeilor noștri de acasă.

        Faptul că își petrec timp, se distrează, socializează corect, aleargă, își consumă energia, a adus doar beneficii. 

       Cu siguranță și voi vă doriți acest lucru pentru blănoșii voștri de acasă, să fie mai liniștiți, mai ascultători, mai puțin distructivi în unele cazuri și nu în cele din urmă să aibă o calitate a vieții ridicată.

       Nimeni nu își dorește să aibă acasă un cățel couch potato apatic - nu este ceea ce ne dorim și calitatea vieții lui este slabă.

       Te asigur că al tău copil blănos va fi pe mâini bune la noi, se va distra, se va simți bine iar acasă va fi un companion mai plăcut decât este acum. 

       Îmi vin acum în minte cel puțin 10 motive pentru care ar trebui să te înscrii la acest program unic în Timișoara și zona periurbană. 

1. Îmbunătățește și întreține starea fizică și mentală a blănoșilor

2. Câinele câștigă încredere în forțele proprii

3. Câinele dezvoltă strategii sociale excelente cu oameni noi dar și cu câini noi - va înțelege și transmite mesaje nonverbale mai corect

4. Scade drastic stresul de a sta zilnic prea mult timp închis în casă

5. Elimină totodată stresul cauzat de absența stăpânilor, stres care se manifestă prin probleme comportamentale

6. Prin angrenarea în activități distractive, stresul de separare, chiar ajuns la nivelul de anxietate, poate fi eliminat

7. Introduce o rutină binevenită în viața câinelui (vis-a-vis de programul de joacă, de mese, sau de somn)

8. Câinele tău își va face prieteni noi și de abia va aștepta să vină în tabără

9. Te eliberezi de sentimentul de vinovăție că nu ai timp îndeajuns pentru câine și nici nu îți poți desfășura activitatea încercând să faci loc în programul tău pentru toate. 

10. Este mai ieftin față de ce daune iți poate produce acasă, plus că prin comportamentul lui fiind lăsat singur își poate pune chiar viața în pericol dacă roade sau înghite obiecte periculoase 

Și sigur e mai ieftin decât multe amenzi ce le poți primi dacă latră fără motiv, sau face scandal căci nu se simte bine fiind singur acasă.

Ne-am propus să îți oferim tot ce este mai bun și am decis că vom instala un sistem video on-line prin care poți să îți vezi oricând prietenul blănos cum se distrează. Vine ca o garanție în plus, #CâineleTăuEpeMâiniBune.

 

ÎNSCRIE-TE ACUM la unul din abonamentele oferite și vei avea acces GRATUIT, nelimitat la camerele web pentru următoarele 6 luni, începând din martie.

        In plus, primii 30 înscriși vor beneficia, indiferent de abonament, de transport gratuit de acasă la tabără și înapoi, pe o perioadă de 6 luni, până în august. 

        Transport asigurat cu o autospecială dedicată, dotată cu tot confortul necesar, inclusiv aer condiționat.   

pug.jpg

     Vezi oferta aici și alege ceea ce vi se potrivește mai bine în funcție de programul tău și de nivelul de energie al blănosului, căci nu uita un câine obosit e un câine fericit, iar un câine fericit are un părinte fericit.

 

      Vei putea sta liniștit la job fără să te gândești cu o umbră de vinovăție că nu poți să îi oferi mai multe experiențe pozitive, că nu ai timp să îi faci viața mai bună.

 

      Vei putea să te bucuri că el se joacă, învață să socializeze și se distrează, iar seara vine acasă cu energia consumată.

 

       La alegerea grupurilor de joacă vom ține cont, bineînțeles, de personalitatea fiecărui câine și de energia fiecăruia pentru a asigura nivelul optim de siguranță și confort pentru toți câinii din grija noastră.

 

      Așa facem de peste zece ani de când am pus la punct sistemul #happygang

      In fiecare lună avem la noi, la Dog Camp, minim 30 de căței în pensiune, abonamente sau la dresaj. Suntem specialiști în manageriat efective mari de câini. 

 

Înscrie-te acum și rezervă-ți locul achitând un avans de 100 de RON indiferent de abonamentul ales. 

 

      Te vei simți mai bine știind că se distrează într-un mediu sigur, aerisit, modern.

 

      Locația noastră se întinde pe ​pe 7000mp, are 4 curți îngrădite, special concepute ca zone mari, libere, spațioase, unde cățelul poate explora, alerga, socializa, se poate juca sau relaxa​ astfel încât vei evita neplăcerile cauzate de stresul de a ramâne singur acasă.

 

     Vei evita stricăciunile și accidentele, situațiile periculoase în care se poate pune fiind singur și nesupravegheat. 

     Vecinii tăi îți vor fi recunoscători.

     Dar cel mai important aspect al alegerii tale este faptul că vei aduce o bunăstare concretă în viața câinelui tău. 

 

     Consider că suma de 35 RON/zi *în cazul abonamentului GOLD* e o investiție bună pentru tine și pentru blănosul tău știind sigur că el se distrează, își face prieteni noi, se simte bine, iar tu ești împăcat cu tine însuți.

 

     Nu uita !!!

 

     Primii 30 înscriși cu ocazia lansării programului Dog Camp Daycare vor beneficia de două bonusuri extraordinare:

✔️ transport gratuit dus-întors timp de 6 luni, martie - august.

 

✔️ acces nelimitat gratis la camerele web de la locul de joacă, timp de 6 luni, martie - august.

Nu mai aștepta, trimite-l ACUM în tabăra distracției la Dog Camp!

 

Apasă aici pentru a finaliza rezervarea in acest nou program & be part of the #happygang

bottom of page