top of page

Află cum poți deveni, cu ușurință, cel mai bun dresor al câinelui tău

 

Mai mult, chiar vei putea să dai sfaturi despre asta prietenilor

 

 

De astăzi, luni, 16.11.2020 până vineri 20.11.2020 am deschis înscrierile la cursul de dresaj online. Poți beneficia de asta, apasând aici!

 

Cursul pe care l-am creat se numește K9 R.E.S.P.E.C.T.

  •  Vei învața despre metode de dresaj moderne, bazate pe recompense

  •  Vei înțelege cum funcționează metodele pozitive de educație și dresaj și le vei putea aplica cu ușurință

  •  Vei vede și simți cum blănosul tău e mai cuminte și mai fericit alături de tine

  •  Vei vedea că e mai ascultător deoarece tu îl vei înțelege mai bine, dar și el va înțelege mai bine ce vrei de la el

  •  Vei avea misiuni clare, ușor de făcut, la fiecare etapă din cele 7, din curs

  •  Vei putea să iei cele mai bune decizii și măsuri pentru a rezolva problemele pe care le întâmpinați acum, dar și pe viitor

  •  Vei putea fi relaxat că nu greșești sau că nu faci totul bine deoarece eu voi fi alături de tine la fiecare pas prin webinarii live, săptămânale și voi activ pe grupul de FB, suport, creat special pentru acest curs. Acolo vom ține legătura zilnic! 

 

BONUS 

Odată cu înscrierea la acest curs vei primi Accesul GRATUIT la un mini CURS video în care prezint metode și soluții la îndemână tuturor pentru rezolvarea unei probleme foarte des întâlnită la marea majoritate a stăpânilor de câini :

MERSUL ÎN LESĂ MOALE LA PLIMBARE

Este un curs online dedicat oamenilor care au câini de companie și care vor să-și ducă legătura om-câine la un alt nivel, unde respectul reciproc este baza unei relații sănătoase, de durată.

 

R.E.S.P.E.C.T. este un acronim : prezintă un sistem de dresaj și educație pus la punct de mine în ultimii cinci ani care are implicații reale în primul rând în educația ta și pe care îl vei putea aplica apoi în relaționarea cu prietenul tău blănos, pentru a obține cele mai bune rezultate.

 

Cred că te-ai săturat să ți se spună că ai un câine neascultător și că tu, doar tu ești de vină că nu este cuminte și nu ai reușit să îi transmiți că ești "șeful haitei" și atunci când iese primul pe ușă înseamnă că s-a impus în fața ta...

 

Atât vreau să îți zic:

 

Dacă îți dorești o legătură om-câine bazată pe înțelegere reciprocă ia aminte că respectul nu se impune, se câștigă.

 

Recunosc! Chiar și eu m-am săturat să văd mereu pe internet tot felul de sfaturi care implică metode aversive. Acestea de fapt, îi fac doar rău atât câinelui, cât și ție.

 

Există o alternativă mai bună ! educația și dresajul câinelui prin joacă, prin metode pozitive care ajută la construirea relației în modalități distractive.

 

Sunt pregătit să îți prezint un altfel de sistem de învățare al blănoșilor prin misiuni specifice, jocuri, activități, teme și dezbateri la fiecare literă din acest acronim.

Un sistem bine pus la punct care te va ajuta să construiești și să stabilizezi, chiar din confortul casei tale, o relație om-câine armonioasă, o legătură de durată, pentru ani de zile.

 

Imaginează-ți că poți obține tot ceea ce îți dorești în coexistența ta cu câinele, fără să fii stresat, fără să simți că trebuie să "te angajezi" la propriul tău câine.

 

Ce tare ar fi !!

 

E vorba de calitatea timpului petrecut împreună, nu cantitatea - o temă care este tot timpul reluată și prezentă pe internet : "nu am timp fizic suficient pentru câinele meu"

 

Dar asta nu e tot - în curs îți voi prezenta misiuni, teme specifice fiecărei litere dintre cei șapte piloni. Vei simți că dacă te educi în primul rând tu, îți va fi mult mai ușor să înțelegi ceea ce se întâmplă cu blănosul și vei găsi soluțiile cele mai bune pentru #câineletăudeacasă

 

Sunt convins că vei fi in măsură să dai sfaturi altor oameni, prieteni de-ai tăi care au și ei la rândul lor blănoși. Devii un dresor în toată regula dacă stăpânești bine aceste principii simple.

 

Înscrie-te și devii dresor

 

Nu are rost să plătești pe altcineva pentru educația câinelui tău și totuși să fii îngrijorat că modalitatea de dresaj nu ți se potrivește nici ție, nici lui.

 

Folosind alte abordări impersonale, este posibil să cheltuiești mult fără a fi implicat direct atât de cât e nevoie și este posibil să ajungi să simți că nu faci treabă bună. 

 

 

 

Mai bine investești în tine și în educația ta concretă pentru a putea, pe viitor, să alegi informat ceea ce este mai potrivit pentru voi.

 

Cu doar 100 de RON pe săptămână te asiguri că vei putea alege ceea ce vi se potrivește vouă cel mai bine, personal.

Cursul costă 600 RON, redus pe perioada pandemiei de la 900 RON.

 

Voi fi alături de voi in webinarii, live, o dată pe săptămână, să vă ofer ghidare. 

 

Vei avea suport total și datorită faptului că voi înființa un grup dedicat, pe Facebook, pentru cei care se înscriu la curs. 

 

Pe grupul privat al cursului R.E.S.P.E.C.T. vom ține legătura îndeaproape! Tu vei posta temele ce le vei avea de făcut, prin live-uri sau prin faptul că îți filmezi cățelul acasă și postezi ca să pot analiza. Vor fi reacții in timp real.

 

Îndrumarea 1 la 1 este cel mai important lucru, în orice domeniu.

 

De aceea te asigur că vei avea parte de ghidare pe tot parcursul acestei călătorii care va dura șase săptămâni, adică, exact până la sfârșitul anului.

 

Pe grup vei trimite video-uri cu ceea ce exersezi acasă în sistem de școală online, iar eu voi analiza "cu ochi critic" și constata ce e bine și ce se poate îmbunătăți.

 

Suntem bombardați în fiecare zi cu informații pe diverse canale, pe YouTube, pe Facebook, peste tot apar videoclipuri cu sugestii de metode, dar din acel peisaj lipsește ghidarea și mentoratul. Lipsește cu desăvârșire îndrumarea.

 

Eu asta îmi propun: să fiu alături de tine, de voi, la fiecare pas prin legătură directă pe platforma cursului, pe grupul de Facebook pe care l-am menționat și la care iti voi trimite link când te înscrii, dar și pe email. 

 

Voi analiza ceea ce faceți bazat pe experiența de douăzeci de ani în dog coaching - dresaj, educație; pe experiența unor cursuri, webinarii, workshop-uri și seminarii unu la unu, reale, cu oamenii. De menționat ar mai fi că sunt atestat instructor dresaj de Asociația Chinologică Română cât și de școala de dresaj Aurel Greblea Sibiu.

 

Înscrie-te la cursul R.E.S.P.E.C.T. și lasă-mă să te ghidez prin expertiza mea câștigată în toți acești ani.

 

Îți propun să vizionezi trei materiale video despre un exercițiu vital din punctul meu de vedere, precum și înregistrarea celor trei webinarii gratuite care au precedat acest curs plătit.

Am prezentat jocuri, activități și exerciții care merită văzute în caz că nu le-ai urmărit live. În ultimul webinar am dezbătut, printre altele, idea de bază a prezentului curs, am dezbătut ce înseamnă fiecare literă și cu ce îți este de folos.

 

E un sistem bine pus la punct care te va ajuta cu siguranță în educația și dezvoltarea legăturii dintre tine și al tău copil blănos.

 

Vei deveni, garantat, cel mai bun dresor al câinelui tău de acasă.

3 materiale video gratuite

despre un exercitiu simplu

dar fundamental !!!

Inregistrarile celor 3 webinarii gratuite !!!

Tu știi cel mai bine în ce situație vă aflați sau cât poți face tu ca să îl ajuți și cât ești dispus să investești ca și timp, ca și energie, ca și resurse, în relația voastră, dar, cu doar 100 de RON pe săptămână, timp de șase săptămâni ai access la un curs personalizat, dedicat strict câinilor de companie, cu informații, tematică, misiuni aplicabile ușor din confortul casei tale, informații general valabile care vor funcționa indiferent de rasă, de vârstă sau de sexul cățeilor. Protocoalele propuse de mine funcționează în orice ipostază.

 

În plus! BONUS LA INSCRIERE vei primi soluția la cea mai întâlnită problemă , vei primi accesul gratuit la un mini curs dedicat special mersului în lesă în valoare de 200 de RON.

 

Este vorba despre mai multe resurse video-școală explicite, cu metode ușor de înțeles și utilizat, filmate cu câini diferiți, exact în perioada lor de învățare a mersului în lesă.

 

Iți ofer garanție la înscriere!

 

Dacă în două săptămâni de la începere nu funcționează pentru voi și nu vi se potrivește, ți se va restitui integral suma investită.

Absolvenții cursului vor primi o diplomă cadou de Crăciun din partea noastră. Anul Nou te va găsi cu o nouă rezoluție deja împlinită.

 

Vei avea o nouă perspectivă asupra dresajului și o abordare upgradată în educația tău blănosului de acasă.

bottom of page