top of page

Susținem inițiativa CETĂȚEAN CANIN EXEMPLAR....

O atitudine, un model foarte bun prin care oamenii învăța despre educație, comportament, dresaj în condiții reale, urbane de a fi parte integrantă din societate - tu și câinele tău.

Să simți că aparții unei comunități generale nu unei "societăți secrete, neînțelese" de #cățelari să simți că tu și câinele tău sunteți cetățeni a unei comunități cu drepturi egale cu orice cetățean....

dar și responsabilități, obligații legale, atitudini generale de dorit pentru a fi putea fi parte din o societate corectă!

E o idee minunată!

Beneficiul cel mai mare este că vei învăța despre comportament, dresaj și despre cum ar trebui să se manifeste #blănosul tău de acasă în situații absolut normale, întâlnite în situații de zi cu zi - plimbare, întâlnire cu străini, întâlnire cu alți câini, comportament la veterinar, la salon de toaletaj, etc.

 

Astfel încât.... AM HOTĂRÂT ca până în 29 aprilie, când va avea loc evaluarea și acreditarea să ne punem la dispoziția celor care doresc să învețe despre comportament și dresaj canin , să oferim GRATUIT o ședință pe săptămâna de cel puțin 2 ore, aici, la sediul Dog Camp, pentru pregătirea câinilor și oamenilor în vederea trecerii cu succes a acestui "test de conviețuire corectă în societate" pentru tine și pentru câinelui tău.

Nu contează rasa, nu contează talia, etc....

SINGURA cerință este să aibă peste 6 luni împlinite la momentul testării și să aibă toate tratamentele veterinare la zi.

HAI SĂ NE ORGANIZĂM și să ne apucăm de treabă!

Scrie-mi dacă îți place ideea și haide să vedem cum ne întâlnim - când - in ce zi a săptămânii, de la ce oră.

Vom lucra aplicat pe regulament și vei primi teme pentru o săptămână, plus evaluare gratuită a fiecărui câine și a ta pentru a face treabă bună împreună!

#PowerTogether #Cățelari

Mulțumim Rescue TM pentru oportunitatea de a ajuta foarte mulți oameni care au câini și care poate sunt într-o situație în care cred că nimeni nu îi poate ajuta!

Suntem aici pentru tine!

Rescue TM, Dog Camp, Husse și salon toaletaj Frise Grooming Studio!

Hai să facem treabă bună impreună!

Scrie-mi un mesaj dacă.... TE BAGI!!
 

bottom of page